Strokovnost + dovršenost + kakovost in novosti → osnovni BODIFIT slogan!

BODIFIT licenca praznuje letos že 15 let! Vsi strokovni sodelavci BODIFIT programa imajo več usposobljenosti, licenc, da izvajajo strokovno delo na področju fitnesa, skupinskih vadb, pilatesa. Vedno poskrbimo, da so osnovne vsaj tri – nacionalna, mednarodna in seveda – BODIFIT licenca.

 

MB8

Zakaj sploh imamo to licenco in zakaj »trpinčimo« naše inštruktorje s toliko tečaji, ko pa smo že tako omejeni s časom v vsakdanjem življenju?
Od same ustanovitve BODIFITA, ko smo postavljali prve temelje, ko še ni bilo Fitnes zveze in drugih programskih usposabljanj v Sloveniji, smo se soočali s podobnimi problemi kot danes – kader je premalo podkovan s strokovnim znanjem in premalo poenoten v razumevanjju posameznih strokovnih področij. Zato je naša licenca izrednega pomena, saj vse usposobljene in še neusposobljene popeljemo na skupno izhodišče in jim zadamo skupen cilj področja dela, za katerega se specializirajo.
BODIFIT tečaj traja več ur kot ostale klasične licence. Razlog? Ker pokriva več področij, ki jih obdelamo zelo poglobljeno. Tako morajo vsi naši fizioterapevti, športni pedagogi, zdravniki, osebni trenerji, inštruktorji, vaditelji in vsi drugi opraviti ta tečaj, ki jim poda široko paleto novih znanj, seveda pa tudi nekaj morda že usvojenih znanj, ki pa jim služijo kot (vedno potrebno) ponavljanje.
O BODIFITU in samem delovanju BODIFITA se seveda veliko govori, dosti ugiba ... V organizaciji ne verjamemo v bližnjice in vsak naš strokovni sodelavec mora opraviti dosledno usposabljanje, uvajanje in pripravništvo, preden postane enakopraven strokovni član.
Potrebujemo dosti novega kadra. Število naših centrov, programov in projektov se iz meseca v mesec povečuje. V tem trenutku nas več kot 80 skrbi za ustrezno rekreacijo več kot 5.000 članov. Torej nujno potrebujemo tečaj za uskladitev, novosti in enotno delo, ki podaja znanje in združuje vse te različne strokovnjake ali začetnike v eno celoto. Z leti smo dokazali, da se ta daljša pot splača in da so naši člani zadovoljni.

Kdaj, kje, kako tečaj za BODIFIT inštruktorja?
Pripravlja se nova generacija in razpis za BODIFIT inštruktorja vodene individualne vadbe (fitnes) in BODIFIT inštruktorja vodenih skupinskih vadb. Prvič bomo tečaj izvedli tudi v angleško-nemškem jeziku. Zakaj? BODIFIT se širi tudi izven slovenskih meja (odzivi tujcev na naš program in način dela so izjemno pozitivni).
Pričetek tečaja: MAJ 2016!
Vsi, ki vas zanima sodelovanje z največjo slovensko fitnes organizacijo, lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Iščemo zdravnike, fizioterapevte, športne pedagoge ter vaditelje, inštruktorje, trenerje in vse, ki bi le-to še želeli postati.
Največja vrednota, v katero verjamem in ki krasi BODIFIT, je potrpežljivost. Želite nov način dela, nove izzive, mlad delovni kolektiv, ste potrpežljivi in zaljubljeni v gibanje, šport, fitnes, rekreacijo? Potem smo pravi naslov za vas!