Strokovnost + dovršenost + kakovost in novosti → osnovni BODIFIT slogan!

BODIFIT licenca uspešno gradi in nadgrajuje svojo zgodbo že več kot 20 let! Vsi strokovni sodelavci BODIFIT programa imajo več usposobljenosti, licenc, da izvajajo strokovno delo na področju fitnesa, vodenih vadb, pilatesa. Vedno poskrbimo, da so osnovne vsaj tri licence, to so nacionalna, mednarodna in seveda – BODIFIT licenca. Zakaj sploh imamo to licenco in zakaj »trpinčimo« naše inštruktorje s toliko tečaji, ko pa smo že tako omejeni s časom v vsakdanjem življenju?

Od same ustanovitve BODIFITA, ko smo postavljali prve temelje, ko še ni bilo Fitnes zveze in drugih programskih usposabljanj v Sloveniji, se soočamo s podobnimi problemi kot danes – kader je premalo podkovan s strokovnim teoretičnim in praktičnim znanjem ter premalo poenoten v razumevanju posameznih strokovnih področij. Zato je naša licenca izrednega pomena, saj vse usposobljene in še neusposobljene popeljemo na skupno izhodišče, kjer jim zadamo skupen cilj področja dela, za katerega se specializirajo. Končen cilj vsakega izobraževalnega procesa pa je – ustrezna in učinkovita APLIKACIJA ZNANJA!

AA22

BODIFIT tečaj traja več ur kot druge klasične licence. Razlog? Ker pokriva več področij, ki jih obdelamo zelo poglobljeno. Zato morajo vsi naši fizioterapevti, športni pedagogi, zdravniki, osebni trenerji, inštruktorji, vaditelji in vsi drugi opraviti ta tečaj, ki zagotavlja široko paleto novih znanj, seveda tudi nekaj morda že usvojenih znanj, ki pa služijo kot (vedno potrebno) ponavljanje, utrjevanje, ponotranjenje.
O BODIFITU in samem delovanju BODIFITA se še zmeraj veliko govori, ugiba, prejudicira ... V organizaciji ne verjamemo v bližnjice in vsak naš strokovni sodelavec je pomembna in dragocena naložba v BODIFIT prihodnost, zato mora dosledno, vestno in odgovorno opraviti usposabljanje, uvajanje in pripravništvo, preden postane enakopraven BODIFIT strokovni član. 

AA33

Potrebujemo nov kader. Potrebujemo ljudi, ki nam bodo pomagali tlakovati našo vizijo, naše poslanstvo – pomagati ljudem, pomagati k bolj kakovostnemu življenju, pomagati z gibanjem. Število naših centrov, programov in projektov se konstantno povečuje. Trenutno skrbi za ustrezno rekreacijo več kot 5.000 BODIFIT članov približno 100 strokovnih sodelavcev. Torej nujno potrebujemo tečaj za uskladitev, za novosti in enotno delo, ki podaja znanje in združuje vse te različne strokovnjake ali začetnike v eno močno celoto, v nepremagljivo jedro BODIFIT programa. Z leti smo dokazali, da se daljša pot splača in da so naši člani zadovoljni. Dejstvo pa tako je, da do resničnega in pravega cilja ne vodi nobena bližnjica!

AA11

Pripravljamo se za NOVO GENERACIJO BODIFIT sodelavcev! Razpisa za BODIFIT inštruktorja individualne vadbe (fitnes) in za BODIFIT inštruktorja vodenih vadb sta že objavljena.

Pričetek tečaja: AVGUST 2017!

AA44
Vsi, ki vas zanima sodelovanje z največjo slovensko fitnes organizacijo, lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali kliknete: http://www.fitnes-tecaji.si/ 

Iščemo zdravnike, fizioterapevte, športne pedagoge ter vaditelje, inštruktorje, trenerje in vse, ki bi to še želeli postati.

-----

[S T R O K O V N O S T] se ne "zgodi" kar tako ...! 
Največji vrednoti, v kateri verjamem in ki krasita BODIFIT, sta znanje in potrpežljivost. 
Če želite nov način dela, nove izzive, ste vedoželjni, zaljubljeni v gibanje, šport, fitnes, rekreacijo, če enostavno ŽELITE VEČ, je BODIFIT tečaj pravi naslov za vas! 

LICENCA2