Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
http://www.markogersak.si

 

KONTAKTNI OBRAZEC

Osnovne informacije
Kontaktni podatki

 

POVEZAVE


OSTALE INFORMACIJE

Marko Geršak je osebni trener, predavatelj, demonstrator fitnesa in aerobike. Je mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in iz leta v leto bolj iskan kot predavatelj in prezenter s strani tujih fitnes organizacij. Zelo zgovoren je podatek, da je imel že več kot 50 mednarodnih nastopov. Španija, Nemčija, Avstrija, Madžarska, Srbija, Italija, Belgija, Nizozemska, Anglija, ZDA - to je le nekaj držav, v katerih je Marko predstavljal in širil strokovnost ter prenašal svoje znanje na tisoče tamkajšnjih vaditeljev in inštruktorjev.

Marko velja za utemeljitelja sodobnih tehnik skupinskih vadb pri nas. Od leta 2000 dalje sodeluje pri usposabljanju strokovnih kadrov skupinske vadbe in fitnesa pri nas. Od leta 2003 pa je tudi predstavnik uveljavljene organizacije PILATES INSTITUTE v Sloveniji. Je član upravnega odbora pri Fitnes zvezi Slovenije in tudi eden od ustanoviteljev te organizacije. Ob vsem pa je še vodja BODIFIT vadbenih programov, pod okriljem katerega uspešno deluje več kot 60 strokovno usposobljenih vaditeljev in inštruktorjev po vsej Sloveniji.

Markova specialnost so osebni treningi na najvišjem nivoju. Vedno sodeluje z ekipo strokovnjakov z različnih področij medicine in športa, saj trdi, da lahko le na tak način, tj. kompleksen in večplasten, zagotovi uspeh, napredek in neskončno zadovoljstvo svojih varovancev, ki ga opisujejo kot osebnega trenerja z znanjem, izkušnjami in pozitivno energijo. Njegovi osebni treningi so dostopni tako športnikom kot rekreativcem. Nudi osebne treninge na širšem področju fitnesa ali zgolj treninge za izboljšanje kakovosti življenja z vidika rekreativne vadbe.

Marko je močan zagovornik zdravega in fit načina življenja, zato vedno rad poudarja, da je treba delati na sebi, se z gibanjem približati svojemu bistvu. Meni, da je treba narediti spremembo, ker imate radi svoje telo, in ne, ker ga sovražite.

Marko Geršak