Kaj je osebni trening

Osebni trening pomeni trening z osebnim trenerjem; pomeni samo vam in vašim željam oz. ciljem prilagojen vadbeni program, ki ga za vas pripravi strokovnjak - osebni trener.

Osebni trener vam individualno svetuje in vas vodi. Z zbiranjem podatkov o vašem načinu življenja in z upoštevanjem vaših želja za dosego ciljev in vaših potreb izdela načrt natanko po vaši meri. Po izdelavi programa vam razloži izvedbo, principe, vodila in koncept vašega programa.

Osebni trener

Naj vas ne navdušujejo le osebni dosežki drugih. Bodite sam svoj najboljši dosežek in s svojimi FIT telesom navdušujte druge. Zaslužite si popoln oseben pristop!

Kaj ponuja osebni trening

Z osebnim treningom pridobite več oskrbe in svetovanja, programe treninga, izdelane samo za vas, hitrejše in boljše rezultate, večjo motivacijo, raznoliko ponudbo vadbe, vidne in občutne rezultate!

PREHRANA

Osnovno pravilo življenja naj bo vodilo tudi pri prehranjevanju, in sicer iskati – ravnovesje. Treba je iskati ravnovesje med hranili in se tako najboljše počutiti v svoji koži.

 Svetovanje prehrana1
 svetovanje vadba2

VADBA

Rad bi vas napeljal k razmišljanju in zavedanju o pomenu izgube maščobe in ne teže.
Bistvo oblikovanja sta vaš videz in vaše zdravje!

10 razlogov, zakaj najeti osebnega trenerja

Osebni trenerji ne delujejo le kot trenerji, temveč delujejo tudi kot učitelji, zaupniki in poglavitni vir motivacije in spodbude.

Načini sodelovanja

Izbirate lahko med številnimi načini sodelovanja. Željam stranke se popolnoma prilagodim in ji vedno zagotovim osebni pristop.