Osebni trening pomeni trening z osebnim trenerjem; pomeni samo vam in vašim željam oz. ciljem prilagojen vadbeni program, ki ga za vas pripravi strokovnjak - osebni trener.

Osebni trener vam individualno svetuje in vas vodi. Z zbiranjem podatkov o vašem načinu življenja in z upoštevanjem vaših želja za dosego ciljev in vaših potreb izdela načrt natanko po vaši meri. Po izdelavi programa vam razloži izvedbo, principe, vodila in koncept vašega programa.

Osebni trening pomeni trening z osebnim trenerjem; pomeni samo vam in vašim željam oz. ciljem prilagojen vadbeni program, ki ga za vas pripravi strokovnjak - osebni trener, ki vam individualno svetuje in vas vodi. Z zbiranjem podatkov o vašem načinu življenja in z upoštevanjem vaših želja za dosego ciljev in vaših potreb izdela načrt natanko po vaši meri. Po izdelavi programa vam razloži izvedbo, principe, vodila in koncept vašega programa.

Med treningi vas nadzoruje, nenehno izboljšuje vašo tehniko in vas vodi do napredovanja v naslednjo težavnostno stopnjo.
Osebnemu trenerju je vaš uspeh enako pomemben kot vam! Prav zato je enako motiviran kot vi, da dosežete zadane cilje. Zato lahko skupaj tvorite enoto - delujeta kot tim, ki zagotavlja dosego zadanih ciljev ali celo dosego sanjskih ciljev!

1

 

svetovanje vadba1

Osebni trener je lahko zelo koristen tudi za vse tiste, ki so v fitnesu in vadbi že »stari mački«.

Zgodi se, da v letih rednega treninga enostavno dosežete stopnjo, na kateri se vam zdi, da ne napredujete več, kar je običajno res, ali pa postanete preprosto

zdolgočaseni nad programom – v teh primerih je osebni trener to, kar potrebujete!
Osebni trener si namreč podrobno ogleda, kaj počnete, kako vadite in vam ponudi novo perspektivo v treningu na podlagi svojega znanja s področja

zdravja in vadbe ter na podlagi mnogih izkušenj.
Po analizi vašega treninga osebni trener priporoča primeren program treninga in vas pripelje do napredovanja, do stopnje napredka.

Če so vaši cilji izguba teže, povečanje mišične mase ali preprosto izboljšanje zdravja, je najem osebnega trenerja najhitrejši in najbolj varen način, da postanete vitalnejši, močnejši, bolj zdravi in energični.

Kdaj se lahko odvija osebni trening?

Kjerkoli in kadarkoli! V telovadnici, fitnes centru, na domu, v naravi, v pisarni …

Zakaj se za osebni trening odloča vedno več ljudi?

3

Pri osebnem treningu ste deležni mnogo več pozornosti, oskrbe in svetovanja, kot vam ga lahko nudi osebje v fitnes centru. Le s pomočjo nenehnih korektur med samo vadbo je moč doseči optimalne rezultate.
Ljudje najamejo osebnega trenerja, ker niso zadovoljni s svojim telesom, ker jim diete ne prinesejo želenih rezultatov, ker želijo postati vitalnejši, ker želijo izboljšati svoje telesne zmogljivosti ali iz raznih zdravstvenih razlogov. Se želite ponovno počutiti fit in biti zdravi, živeti brez bolečin v hrbtenici, normalizirati krvni tlak in holesterol, se znebiti odvečne maščobe na telesu, doseči več kondicije in izboljšati gibljivost?

Kaj pa pomankanje časa, službena preobremenjenost in stres?

Osebni treningi so primerni tudi za ljudi z nestalnim delovnim časom oz. za tiste, ki jim prostega časa kronično primanjkuje, saj lahko treninge prilagajajo svojim potrebam in jih integrirajo v svoj čas, kadar jim le-ta to dopušča.

 

Imate vprašanje, pomislek, težavo, željo po spremembi, potrebujete pomoč ...?

Lahko vam pomagam!

Pišite mi: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.