Rad bi vas napeljal k razmišljanju in zavedanju o pomenu izgube maščobe in ne teže.

Bistvo oblikovanja sta vaš videz in vaše zdravje!

Redukcija telesne teže in maščobe

Rad bi vas napeljal k razmišljanju in zavedanju o pomenu izgube maščobe in ne teže. Bistvo oblikovanja sta vaš videz in vaše zdravje. Cilj naj bo oblikovano telo. To pomeni spremembo oblike telesa, tako da bo telo vsebovalo manj maščob in več mišic. Mišičevje prostorninsko meri več kot maščoba, zato naj ne bo izguba telesne teže vaše edino merilo uspeha. Pomembni rezultati, to, kar resnično šteje, naj bodo videz vašega telesa in počutje! 

Vadba

Deli telesa in redukcija maščobe

Zavedati se moramo, da v boju proti maščobi ni mogoče delovati le na določenih delih telesa. Človeško telo pridobiva in izgublja maščobo po edinstvenem genetskem načrtu.

Na žalost raziskave in poskusi dokazujejo, da so deli telesa, kjer najhitreje pridobimo maščobo in kjer se pogosto tudi nahaja največji delež maščobe, najtrdovratnejši in po izgubi maščobe spadajo med zadnje. Če imate npr. največ maščob v spodnjem predelu trebuha ali na stegnih, so to predeli, kjer boste izgubili maščobo nazadnje. A ne obupujte, izgubili jo boste! Recept je vztrajnost, pri čemer vam pomaga osebni trener, ki vam ob izdelavi programa vadbe nudi tudi potrebno motivacijo, ki je nujna za ta »nepretrgan boj«. 

 

Imate vprašanje, pomislek, težavo, potrebujete pomoč ...? Lahko vam pomagam!

Pišite mi: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.